Istoria companiei

Suntem o firmă de distribuţie specializată în comercializarea produselor de feronerie pentru uşi şi ferestre venind în întâmpinarea nevoilor dumneavostră la nivelul de calitate si profesionalism pe care le asteptaţi, evoluând pe acest segment de piaţă începând cu anul 1997.

 

Cu cinci filiale si un depozit central asigurăm livrarea zilnică de accesorii către toţi producătorii şi clienţii activi din România. Prin sortimentul, calitatea si fiabilitatea produselor oferite de firme partenere de mare anvergură cum ar fi :Roto, Siegenia, GEZE, STADUR, MOLLER, GUTMANN, OTLAV, HOPPE, KFV, FUHR, ELZETT, HPP, DITEC, UCS etc dorim sa ne ridicăm în continuare la nivelul asteptărilor clienţilor noştrii să avem spiritul de observaţie şi flexibilitatea necesară pentru a identifica noi provocări.

 

Firma poate asigura de asemenea satisfacerea unor cerinţe de produse care nu se regăsesc în oferta standard însă numai pe baza unor comenzi speciale. 
Cu un sortiment bogat, cu experientă de lunga durata, Know-how international si logistica de mare acoperire suntem acolo unde aveti nevoie de noi.